Αλληλεπιδράστε με το κοινό σας

Social Media Marketing

Επικοινωνήστε άμεσα με τους πελάτες σας και τραβήξτε τους την προσοχή με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας!

διαχείριση social media

διαχείριση social media διαχειριση social media

Στρατηγική

Τα κοινωνικά μέσα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικά και περίπλοκα απ’ότι στο παρελθόν. Η netADigital μαζί με εσάς θα ορίσει τους στόχους που έχουν νόημα για την επιχείρησή σας. Θα ερευνήσουμε το κοινό στόχευσης και έτσι θα δημιουργήσουμε μια ολοκληρωμένη στρατηγική η οποία θα μας οδηγήσει σε αποτελέσματα επιτυχίας.

κινητο με εφαρμογες
content marketing

Περιεχόμενο

Η στρατηγική προώθησης των social media εξαρτάται από το περιεχόμενο. Η τακτική δημιουργία ενός περιεχομένου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γρηγορότερα και ευκολότερα. Σημαντικό όμως ρόλο παίζει το περιεχόμενο αυτό να είναι ελκυστικό και εμπνευσμένο. Εμείς αναπτύσσουμε γραφικά και βίντεο μαζί με περιεχόμενο που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του κοινού σας.

Διαχείριση

Ένα κοινό που σας ακολουθεί στα social, ασχολείται, αντιδρά και σχολιάζει το περιεχόμενό σας. Θα πρέπει λοιπόν να διασφαλίσετε ότι το διαχειρίζεστε άψογα και να απαντάτε σωστά σε ερωτήσεις και σχόλια. Η netADigital σας μαθαίνει να ανταποκρίνεστε ανάλογα.

διαχείριση ιστοσελίδων

Διαφημίσεις

Αναρωτιέστε αν θα πρέπει και γιατί να κάνετε διαφήμιση στα social media;

Οι διαφημίσεις που γίνονται στα κοινωνικά μέσα δεν αφορούν μόνο στο κοινό που ήδη αλληλεπιδράτε. Μέσα από αυτές μπορείτε να αυξήσετε το κοινό σας και να βρείτε νέους πελάτες. Η επιχείρησή σας αποκτά αναγνωρισιμότητα χωρίς να ξοδέψετε υπέρογκα ποσά.

Εμείς μπορούμε να δημιουργήσουμε στοχευμένες διαφημίσεις διασφαλίζοντας έτσι πως θα προσεγγίσουμε μεγαλύτερο κοινό. Μαζί σας θα καθορίσουμε τη στρατηγική την οποία θα ακολουθήσουμε.

Στατιστικά

Είναι σημαντικό η στρατηγική μας να μπορεί να προσαρμόζετε καθώς προχωράμε. Χωρίς να υπάρχουν αναλυτικά στοιχεία, δεν θα γνωρίζαμε πότε μια καμπάνια είχε επιτυχία σε σχέση με μια άλλη. Η παρακολούθηση των μετρήσεων πίσω από τις καμπάνιες σας, μας επιτρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο αυτές τις πληροφορίες και είτε να κάνουμε αλλαγές στη στρατηγική μας είτε να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα που έχουμε σε μελλοντική καμπάνια ώστε να επιτύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

στατιστικό διάγραμμα
διαγωνισμοι άνθρωποι με τρόπαιο

Διαγωνισμοί

Ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας, τους δυνητικούς πελάτες καθώς και την αφοσίωση των ήδη πελατών σας είναι μέσω διαγωνισμών.

Με έναν διαγωνισμό μπορούμε να έχουμε μεγαλύτερη διάδραση με τους χρήστες καθώς και να συλλέξουμε στοιχεία όπως το mail τους ή το τηλέφωνό τους, έτσι ώστε να μπορούμε μετέπειτα να τους ενημερώνουμε με προωθητικό υλικό (Newsletter, sms)

Δεν προλαβαίνετε να διαχειριστείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Απογοητεύεστε με τη σκέψη της ιδανικής ανάρτησης;

Έχουμε την τεχνογνωσία και το χρόνο να το κάνουμε για εσάς… σωστά!

Πείτε μας τις ανάγκες σας και μάθετε το κόστος

Συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας μπορούμε εμείς να έρθουμε σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.