Διαχείριση E-shop

Εισαγωγή προϊόντων | Κείμενα | Φωτογραφίες | Γραφιστικά

Αναζητάτε κάποιον ο οποίος θα αναλάβει τη διαχείριση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος; Εμείς είμαστε εδώ για εσάς! Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή πείρα και καταρτισμένο προσωπικό.

Πείτε μας τις ανάγκες σας και μάθετε το κόστος

Γλιτώστε χρόνο και χρήματα

Τα προϊόντα είναι το βασικό κομμάτι ενός ηλεκτρονικού καταστήματος γι’αυτό και απαιτείται η κατάλληλη γνώση ώστε όλα να λειτουργούν σωστά και να μην υπάρχουν λάθη. Η διαχείριση όμως ενός eshop απαιτεί χρόνο. Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε ώστε να έχετε σωστά δομημένα τα προϊόντα σας και το κυριότερο πολύ γρήγορα! Έτσι δε θα χρειαστεί να εκπαιδεύετε υπαλλήλους και να χάνετε πολύτιμο χρόνο σε αυτό. Γλιτώστε χρόνο και χρήματα και σκεφτείτε αυτό: Δεν είναι μόνο μια απλή εισαγωγή του προϊόντος αλλά πρέπει να έχουν εισαχθεί τα σωστά στοιχεία και για την προώθησή του.

Κατηγορίες - Μενού

Ένα πολύ σημαντικό βήμα είναι η σωστή δομή των κατηγοριών.  Εξετάζοντας μαζί πιο αναλυτικά τα προϊόντα, θα καταλήξουμε σε μια σωστή κατηγοριοποίηση αυτών. Ποιο θα είναι το κύριο μενού, ποιες οι κύριες κατηγορίες και ποιες οι υποκατηγορίες.

Εισαγωγή Προϊόντων

Αναλαμβάνουμε την εισαγωγή των προϊόντων σας στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Γρήγορα και οικονομικά. Ακόμα, επεξεργαζόμαστε τις παραμέτρους όλων των προϊόντων (αλλαγές τιμών, εκπτώσεις, προσφορές κ.α)

Customization

Εξετάζουμε μαζί τις κατηγορίες και τα προϊόντα. Παρατηρούμε τις ανάγκες και θέτουμε βάσεις για το πως θα προχωρήσουμε

Attributes

Σε κάθε προϊόν μπορούμε να ορίσουμε παραμέτρους όπως χρώμα, διάσταση, σχέδιο, πάχος κ.α. ανάλογα με τις ανάγκες.

Custom fields

Θέτουμε πεδία επιλογής, πολλαπλών επιλογών, εισαγωγής κειμένου, ανέβασμα αρχείου κ.α.

Math Customization

Πιο εξειδικευμένα ορίζουμε με μαθηματικούς όρους τη "συμπεριφορά" που θέλουμε για το προϊόν μας.

Κείμενα - Περιγραφές

Την περιγραφή ενός προϊόντος εύκολα μπορεί να την πάρει κάποιος από τον κατάλογό του. Όμως μια σωστή περιγραφή πρέπει να περιέχει λέξεις-κλειδιά 

Επεξεργασία φωτογραφιών

Όλες οι απαραίτητες εργασίες: φωτογραφίσεις, δημιουργία φωτογραφίας του προϊόντος μέσα από καταλόγους, διαφημιστικά banner για προβολή στο eshop.

On-Page SEO

Το SEO στη σελίδα οδηγεί σε υψηλότερες βαθμολογίες αναζήτησης, αυξημένη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας και περισσότερες μετατροπές. Λέξεις-κλειδιά, ποιοτικό περιεχόμενο, εικόνες, meta περιγραφή και άλλα πολλά είναι οι παράγοντες που βελτιστοποιούν κάθε σελίδα. 

Μην περιμένετε άλλο… Ενημερώστε μας για τις ανάγκες σας